Enigma Nasron Sira Rahim

ISBN:

Published:

Paperback

348 pages


Description

Enigma  by  Nasron Sira Rahim

Enigma by Nasron Sira Rahim
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 348 pages | ISBN: | 7.63 Mb

Percutian enam sahabat bersama seorang jurupandu ekspedisi di Hutan Pedu bertukar menjadi mimpi ngeri apabila seorang daripada mereka iaitu Razif dibunuh secara misteri. Enigma terus menyelubungi kumpulan ekspedisi itu dalam usaha mencari watakMorePercutian enam sahabat bersama seorang jurupandu ekspedisi di Hutan Pedu bertukar menjadi mimpi ngeri apabila seorang daripada mereka iaitu Razif dibunuh secara misteri.

Enigma terus menyelubungi kumpulan ekspedisi itu dalam usaha mencari watak sebenar yang bertanggungjawab melakukan pembunuhan berkenaan – manusia atau makhluk misteri yang menghuni rimba berkenaan? Konflik semakin meruncing apabila usaha mereka untuk keluar dari hutan berkenaan gagal apabila kumpulan ekspedisi itu sesat. Pelbagai gangguan mistik dan aneh menghantui mereka sepanjang terpenjara dalam belantara berkenaan. Nyata mereka tidak bersendirian kerana makhluk misteri yang ganas serta sudah lama menyembunyikan diri dalam hutan it uterus mengintai pergerakan kumpulan manusia terbabit dengan tujuan tertentu.

Ketika berada dalam keadaan tertekan dan penuh konflik itulah akhirnya terbongkar pelbagai rahsia – setiap seorang daripada mereka memiliki motif untuk membunuh Razif. Kebingungan terus menyelubungi kumpulan terbabit dalam usaha memecahkan misteri identiti sebenar pembunuh Razif – manusia, spesies makhluk aneh yang memburu mereka atau makhluk halus yang mendiami belantara itu.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Enigma":


thesmartestcontract.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us