Desenul: materiale, tehnieci, motive Anonymous

ISBN:

Published: 2015

Hardcover

144 pages


Description

Desenul: materiale, tehnieci, motive  by  Anonymous

Desenul: materiale, tehnieci, motive by Anonymous
2015 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 144 pages | ISBN: | 10.31 Mb

Învăţaţi să pictaţi pas cu pasExprimaţi-vă creativitatea şi pictaţi propriile dumneavoastră opere de artă! Acest volum cuprinzător vă pune la dispoziţie toate informaţiile de bază de care aveţi nevoie. La început, vă veţi familiariza cu materialeleMoreÎnvăţaţi să pictaţi pas cu pasExprimaţi-vă creativitatea şi pictaţi propriile dumneavoastră opere de artă! Acest volum cuprinzător vă pune la dispoziţie toate informaţiile de bază de care aveţi nevoie.

La început, vă veţi familiariza cu materialele şi mijloacele auxiliare existente şi veţi învăţa prin intermediul unor exerciţii practice toate tehnicile importante, precum haşurarea, punctarea sau tehnica grilei.A doua jumătate a cărţii, dedicată practicii, cuprinde peste 20 de motive variate ce pot fi reproduse. Sunt explicate în detaliu etapele de realizare a motivelor şi, prin intermediul nenumăratelor fotografii, acestea sunt descrise în mod detaliat. Volumul de faţă este un ghid deosebit de folositor pentru a crea propriile dumneavoastră tablouri: naturi statice, peisaje, portrete sau compoziţii cu plante, animale sau elemente arhitectonice.Pentru a completa informaţiile, în interiorul acestei cărţi veţi găsi un DVD.

Acesta prezintă încă o dată cele mai importante materiale, precum şi tehnicile fundamentale, şi vă permite să urmăriţi cum se creează pas cu pas două dintre motivele din carte. (Durata: cca 30 de minute)Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Desenul: materiale, tehnieci, motive":


thesmartestcontract.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us