Jord David Vann

ISBN: 9788205426955

Published:

Hardcover

286 pages


Description

Jord  by  David Vann

Jord by David Vann
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 286 pages | ISBN: 9788205426955 | 10.42 Mb

Året er 1985. 22 år gamle Galen lever i et usunt avhengighetsforhold til moren i et isolert hus, omkranset av en enorm frukthage. Han vet ikke hvem faren er, bestefaren er død, og bestemoren, som er i ferd med å miste minnet, er plassert på etMoreÅret er 1985. 22 år gamle Galen lever i et usunt avhengighetsforhold til moren i et isolert hus, omkranset av en enorm frukthage. Han vet ikke hvem faren er, bestefaren er død, og bestemoren, som er i ferd med å miste minnet, er plassert på et pleiehjem.

Galen og moren hans lever på midler fra familien, og nå har tanten hans Helen og den sytten år gamle kusinen Jennifer bestemt seg for å slå kloa i pengene.Galen er en søkende ung mann som ønsker å fri seg fra det legemlige og komme i dypere kontakt med det sjelelige: Han vil bli vektløs som luft, han vil gå på vann. Men stilt overfor sine egne mørke demoner, taper han, og snart befinner han seg på forbudt område.

Han har seksuelle fantasier om sin promiskuøse kusine, og han drømmer om å kvitte seg med den dominerende moren som holder ham fast i en klam følelsesmessig skruestikk.Da den lille familien legger ut på en hyttetur, øker spenningene. Galen avsløres i en kompromitterende situasjon med kusinen, og snart går den sjokkerende sannheten opp for ham om hvor langt han er villig til å gå for å oppnå den sjelelige forandringen han søker.En ubehagelig og insisterende roman som med stor presisjon og nådeløs ærlighet skildrer en familie som er i ferd med å bli ødelagt av usunne bindinger, misforstått kjærlighet og en mørk fortid.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Jord":


thesmartestcontract.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us